A Móres Bárkonyha

Móresre tanítunk ha nem érzed nálunk jól magad! (persze csak átvitt értelemben, na de majd meglátjuk) Itt nincs kifogás, csak lazulás! Hagyd kint a valóságot, a rohanó hétköznapok gondjait, gombold ki az ing nyakát, dobd le a papucsot, és fogd meg a poharat! Egy hely Neked, egyszerűen, őszintén, elérhetően. Habár a "móres" jelentése erkölcsre való tanítást jelent, számunkra mégis mást!

Életre jöttünket rengeteg munka, energia, erő, tervezés, kivitelezés kísérte végig, s ezalatt kovácsolódott össze a mi kis csaptunk azzal a küldetéssel, hogy érezd magad szabadnak és boldognak ezen a helyen. Ha nálunk sem vidulsz fel, azért már tényleg egy Móres jár! Stílusunk széleskörű, próbálunk minden korosztálynak kedvezni, egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy mindenki érezze jól magát. Ha megéheztél vagy csak egy kávéra vágysz, ha a sörözés fogalmát szeretnéd ismét definiálni a barátaiddal, mindezeket egy hangulatos helyen, akkor szeretettel várunk!

Reméljük, hogy egy kicsit a szívedbe tudunk férkőzni, és jó élményekkel engedünk el, legyél akár szegedi vagy soproni, jöjj a világ bármely pontjáról, bennünket soha ne felejts el! Ezek vagyunk mi. Kicsit érted már?!

SZERETETTEL VÁRUNK A MÓRESBEN!

Móres Bárkonyha